joi, 17 februarie 2011

Albatrosii


     Albatrosii care traiesc in insulele din Atlanticul de Sud sunt amenitati cu disparitia avand in vedere ca pana la 100.000 de albatrosi mor anual in carligele unditelor de pescuit.
    Populatia de albatrosi din trei specii care traiesc in South Georgia si la periferia insulelor din Atlanticul de Sud a scazut cu aproape o treime in ultimii 30 de ani. Specialistii care se ocupa de protejarea acestor specii spun ca principala amenintare asupra viitorului acestor pasari este pescuitul in adancime folosind o undita cu mai multe carlige de momeli agatate.
 Cele trei specii de albatrosi amenintate sunt: albatrosii ratacitori, albatrosii cu sprancene negre si albatrosii cu capul cenusiu.
 Numarul albatrosilor ratacitori a scazut cu aproape o treime din 1984, cu pierderi similare si pentru celelalte doua specii, potrivit unui studiu realizat de Societatea Regala pentru Protectia Pasarilor si BirdLife International.
     Cercetatorii subliniaza ca principala cauza a mortalitatii albatrosilor este pescuitul in apele Africii de Sud si ale Americii de Sud unde pasarile calatoresc pentru a se hrani. Masuri simple precum adaugarea de greutati unditelor astfel incat acestea sa se scufunde mai repede ar putea duce, in opinia specialistilor, la un plus de protejare a albatrosilor.

2 comentarii:

  1. Felicitări pentru PROIECT ! Ai pornit cu dreptul ! Te ROG însă: Continuă ! CONTINUĂ neapărat ! Este planeta noastră ! Noi ăştia "mai bătrâni" poate am OSTENIT, dar CURĂŢENIA trebuie făcută ! Şi mai ales ÎNTREŢINUTĂ !
    Felicitări încă o dată !
    ~
    Cornelius, :)
    PS: Este un Proiect Minunat, susţinut de nişte COPIII MINUNAŢI !
    Dumnezeu să vă Binecuvânteze !
    Doamne ajută ! Amin. ~,

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumesc pentru tot Dr. Ellen! După ce te-am contactat pentru a mă ajuta să nu mai divorțez de soțul meu, soțul meu a încetat să mai depună acte de divorț și lucrurile stau mult mai bine. După cum ai spus, tot procesul de divorț a fost anulat, femeia rea ​​care a creat probleme în căsnicia mea a părăsit soțul meu și acum suntem foarte fericiți împreună. Împărtășesc această experiență de viață cu oricine se confruntă cu provocări similare în relația lor, căsătorie sau orice altă problemă. , o puteți contacta pe Dr Ellen pe WhatsApp +2349074881619
    Ea este competentă în următoarele vrăji:
    * vrăji de dragoste
    * vrăji de căsătorie
    * vrăji de bani
    * vrăji de frumusețe
    * Vrăji de noroc
    * Vrăji de atracție sexuală
    * Vrăji de vindecare a SIDA
    * Vrăji de loterie
    * Blestemele elimină imediat vrăjile
    * Vrăji de protecție
    * Vrăji de loterie
    * Vrăji norocoase
    * Vraja de fertilitate
    * Inel de telekineză 💍
    E-mail: ellenspellcaster@gmail.com
    Whatsapp +2349074881619

    RăspundețiȘtergere